Rösta fram din damstjärna

Är kanske Sara Lindén din favorit i Damallsvenskan? Är kanske Sara Lindén din favorit i Damallsvenskan?

Damallsvenskan storsatsar på att lyfta fram sina spelarprofiler – och tar hjälp av sociala medier och sina följare.
Inför hösten görs en satsning i sociala medier för att lyfta spelarprofiler i Damallsvenskan. Bakom satsningen står intresseorganisationen Elitfotboll Dam (EFD) som representerar de två högsta ligorna inom damfotboll i Sverige, Damallsvenskan och Elitettan.

Fem utvalda spelare från Damallsvenskan kommer att lyftas fram i korta presentationsfilmer och filmklipp avsedda för sociala medier, såsom Facebook, Instagram, Twitter och Youtube. Alla klipp och intervjuer kommer att spridas med hashtaggen #damstars.

Vilka spelare det blir bestämmer EFD:s följare i sociala medier samt klubbarna i Damallsvenskan. Så missa inte att nominera den spelare som du vill att vi intervjuar.
Läs mer om omröstningen #Damstars i PDF-filen...
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter