KGFC i samarbete med Rädda Barnen

Tillsammans med Kopparbergs/Göteborgs FC kommer Rädda Barnen under året att göra en rad olika aktiviteter i samband med matcher som kan lyfta frågor kring mobbning, diskriminering, utanförskap och kränkande behandling inom idrotten.
– Jag blev glad när jag blev tillfrågad. Det känns inspirerande och kul. Folk i laget är engagerade, vi har en värme och genuin omtänksamhet, säger Stina Segerström, lagkapten och landslagsspelare. Stina är en av de spelare i damfotbollslaget Kopparbergs/Göteborg FC som aktivt går in och engagerar sig i Rädda Barnens idrottssatsning High five – idrott för alla. Hon börjar med att berätta att hennes mamma arbetat för Rädda Barnen och att hon bott i Pakistan när mamma och pappa arbetade där.
Hela intervjun med Stina och hennes engagemang för Rädda Barnen kan du läsa här...

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter