1-1 mot Tyresö

Kopparbergs Göteborg FC spelade avgjort mot Champions Leaugefinalisterna Tyresö och är alltjämnt obesegrade i årets Damallsvenska. Trots Manon Melis läckra 1-0 mål så lyckades Tyresö kvittera och fastställde slutresultatet till 1-1 inför 1040 åskådare på Valhalla IP.
Kopparbergs/Göteborg FC startade matchen bäst och tidigt fick Manon Melis chansen att göra 1-0. Pressen fortsatt från hemmalaget men Tyresö lyckades läsa sina motståndare och tog över matchbilden utan att för den skull skapa några riktigt heta målchanser trots många avslut. Bättre spel i slutet av halvleken av KGFC och fram för allt i den andra då laget spelade riktigt bra långa stunder. Målet skulle också komma. Dryga 47 minuter på klockan när Lieka Martens hittade Manon Melis med en underbar passning i djupled. Manon gjorde ingen besviken utan kunde smeka in 1-0 till KGFC. Tyvärr kom kvitteringen allt för snabbt efter att Marta lite turligt slog in en frispark. Ett resultat som stod sig matchen ut.
Manon Melis kommentarer efter matchen ser du i videoklippet nedan...

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter