Seger mot Jitex i träningsderby

Kopparbergs/Göteborg FC vann med klara 3-0 över lokalkonkurrenten Jitex efter tre mål i den andra halvleken. Ett resultat som kunde ha varit större med tanke på det spelövertag som hemmalaget hade matchen igenom.
KGFC had svårt att få hål på Jitex trots att laget skapade lägen. Men lägena kom allt som oftast utifrån i den första halvleken som slutade 0-0. KGFC gjorde en uppryckning i den andra halvvan där Sara Lindén kunde göra det förlösande första målet i matchminut 69. Sara fick bollen djupt ner på planen. Hon drev den hela vägen till höger del i straffområdet och skjöt sedan förbi målvakten ur snäv vinkel.
2-0 gjorde nyförvärvet från Jitex Julia Wahlberg på ett elegant långskott efter 79 minuters spel. Målskyttet avslutades på stopptid då det tillfälliga lånet från Mossen, Karin Lundin smällde upp i nättaket. En helt rättvis seger där det ändå saknades en del skärpa och tempo från KGFCs sida.
Ta gärna en titt på våra spelarintervjuer med Sara Lindén och Julia Whlberg på YouTubekanal
KGFC-PLAY under intervjuer.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter