Derby mot Jitex på Valhalla på lördag

Vem minns inte regnmatchen på Lindevi IP förra säsongen. Vem minns inte regnmatchen på Lindevi IP förra säsongen.

Kopparbergs/Göteborg FC spelar i morgon lördag sin sista träningsmatch inför den Damallsvenska premiären borta mot Vittsjö den 13 april. För motståndet i morgon står lokalrivalen Jitex i en match som spelas på Valhallas konstgräs klockan 15:00.
I en sista möjlighet att spela ihop lagen inför den Damallsvenska premiären möts KGFC och Jitex i ett riktigt skönt vårderby. Två lag som känner varandra väl och som har möts många gånger genom åren. Även om KGFC har flest segrar genom åren så slutade förra säsongens matcher 0-0 i båda mötena.
Jitex har till den här säsongen tappat många spelare och KGFC har också haft en relativt stor omsättning på spelare. Även om det inte går att jämföra med Jitex. Hur som helst så är det nu nya förutsättningar för båda lagen och i ett derby är det inga spelare som inte går in i matchen med full kraft.

Extra spännande också för tränare Stefan Rehn som möter sin gamla klubb. Det gör även KGFCs Kathlene Fernström, Julia Wahlberg, Sofia Skog och Annica Sjölund (om hon kommer till spel).
Spännande eller hur?
Välkomna till Vahalla IP i morgon lördag 29/3 klockan 15:00 för årets första derby :)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter