Träningsmatch på Valhalla mot Vittsjö

I morgon lördag väntar säsongens näst sista träningsmatch innan seriespelet drar igång den 13 april. Precis som i den Damallsvenska premiären är det Vittsjö som står för motståndet i en möte som spelas på Valhalla IP med avspark klockan 13:00.
Förra säsongen slutade Vittsjö på den åttonde platsen i tabellen. Något sämre än succéåret 2012. Men laget från den lilla orten i norra Skåne visar ändå att det kommer att bli att räkna med även 2014.
I de inbördes mötena lagen emellan 2013 slutade det 0-0 i Vittsjö och skånsk seger med 1-0 i returen på Valhalla IP. Nu är det många nya spelare i båda lagen och helt nya förutsättningar. För att få en liten smak av premiären av Damallsvenskan så önskar vi att så många som möjligt kommer och ser matchen på plats och hejar fram KGFC till seger. Avspark klocka 13:00 på Vahalla IP.
Varmt välkomna!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter