Sofia Skog klar för KGFC

Kopparbergs/Göteborg FC har gjort klart med 25-åriga Sofia Skog. Skog som förra säsongen representerade Jitex har nu skrivit på ett 1-årskontrakt för sin nya klubb.
- Det känns kul och spännande samtidigt som det är en stor utmaning för mig, säger Sofia. I Jitex spelade jag mest anfallare, men jag spelar även mittfältare. Faktum är att jag till och med provat på att spela försvarare. Djupledsspelet och löpningaran är väl annars det som jag är bäst på.
Att hitta målet då?
- Det är något som jag hoppas kunna utveckla ytterligare i min nya klubb och kunna göra fler mål än under förra säsongen i Jitex.
Under försäsongen när Sofia tränat med laget har hon spelat yttermittfältare på vänstersidan. En plats som passat henne bra.
Vi välkomnar Sofia till klubben och önskar henne lycka till!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter