Klart med match på Gran Canaria

Träning med fokus på positionsspelet i försvaret. Träning med fokus på positionsspelet i försvaret.

Det är nu helt klart att Kopparbergs/Göteborg FC kommer att möta det kanariska landslaget Gran Canaria på tisdag klockan 18:00 svensk tid.
Innan avresan var det lite osäkert på vilket lag som KGFC skulle spela mot under träningslägret. Men nu står det alltså klart att det blir det kanariska landslaget, Gran Canari, som kommer att stå för motståndet. Ett lag som ingen direkt vet så mycket om. Vad vi vet är att det är stort lokalt och att matchen marknadsförs hårt.
Annars är det lite slitna spelare i KGFC just nu. Julia Wahlberg dras med halsont och tar det lungt, Andrine Hegerberg känner av baksidan på ena knäet och Beata Kollmats har känning i ett av sina lår. Dessutom har målvakten Louise Högrell fått magsjuka.
Under förmiddagens träning var det fokus på positionsspelet i försvaret.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter