Stina Segerström ska bli mamma

Stina Segerström gravid! Stina Segerström gravid!

Säkert är det många som undrar över var Stina Segerström tagit vägen i inledningen av försäsongen. Nu berättar hon själv att hon och sambon väntar tillökning i familjen och därför väljer att lägga ner fotbollssäongen och fokusera på lättare träning, studier och familjen.
- Det är jättespännande och ett helt nytt kapitel i mitt liv, berättar Stina.

Försäsongen är i full gång och många har saknat och undrat över var Kopparbergs/Göteborg FCs landslagsmittback Stina Segerström tagit vägen. Sanningen är alltså den att Stina är i fjärde månaden av sin graviditet och därför valt att bara vara med på vissa träningpass med klubben och inte riskera att något går fel.
- Förlossningen är väntad till i slutet av augusti och jag har tränat fullt fram till nu. Men fotboll är ju en kontaktsport så därför väljer jag att i samråd med klubben trappa ner.

- Jag är inte 15 år längre och någonstans måste man tänka framåt, berättar hon. Jag måste lyssna på kroppen också. Det är fortfarande fantastiskt kul med fotboll och går allt som det ska så utesluter jag inte en comeback längre fram.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter