Seger även i den andra försäsongsmatchen

Sara Lindén och Manon Melis målskyttar mot Fortuna Hjörring. Sara Lindén och Manon Melis målskyttar mot Fortuna Hjörring.

Kopparbergs/Göteborg FC vann även den andra matchen i miniturneringen i danska Hjörring. Under söndagsmorgonen slutade matchen mot hemmalaget Fortuna Hjörring med en 2-1 seger för göteborgskorna efter mål av Sara Lindén och Manon Melis.
Matchen som spelades över 3x30 minuter var 23 minuter gammal när Sara Lindén öppnade målskyttet och gav KGFC ledningen med 1-0, fint framspelad av nyförvärvet Manon Melis.
38 minuter på klockan när Manon Melis själv lade bollen till rätta för en frispark. Samtidigt som danskornas målvakt höll på att rätta till muren satte Melis helt fräckt bollen i nät och 2-0 till KGFC.
Efter att Louise Högrell ersatt Loes Guerts i målet och Cathrine Dynvold samt lånet från Kungsbacka Mimmi Asperoth ersatt Manon Melis och Lieke Martens sent i matchen så lyckades Fortuna Hjörring reducera till 1-2 i den 87:e matchminuten. Men närmare än så kom aldrig danskorna och turneringens andra seger för KGFC var klar.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter