Du har väl inte missat KGFC-Play

Se nya och gamla klipp på KGFC-PLAY. Se nya och gamla klipp på KGFC-PLAY.

Nu kan du som vill se mer av de TV-inslag som klubben producerar få ditt lystmäte tillfredställt. På vår nystartade YouTube-kanal KGFC-PLAY kan du se nya och gamla inslag som vi producerat under åren. Dessutom lägger vi ut specialintervjuer med spelare och ledar som inte får plats i vårt populära Studio KGFC.
Allt sedan 2010 då vi startade Studio KGFC har en mängd program och inslag gjorts. Även tidigare än så faktiskt. Nu kan du som vill se om inslagen eller programen göra det genom KGFC-PLAY. Där kan du se Studio KGFC (vårt TV-magasin där vi följer klubben hela säsongen), reportage, intervjuer och i backspegeln (äldre reportage med gamla spelare och ledare).
Ta en rundtur redan idag och förkovra dig i både gammalt och nytt kring Sveriges hetaste damfotbollsklubb :)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter