Ett nytt ansikte på kansliet

Efter många års fantastiskt fint utfört arbete som ekonom i KGFC tackade Roger Larsson vid årsskiftet för sig och nu syns ett nytt ansikte nu på klubbens kansli. Även en ny dialekt.  För med sin klingande norrländska är det nu Cecilia Westerlund, uppvuxen i Jokkmokk, som tagit över Rogers arbetsuppgifter som ekonom.
- Jag har alltid varit idrottsintresserad och suttit i styrelser i olika klubbar. Så jag tyckte att detta var något för mig och sökte tjänsten, förklarar Cecilia.

Roger Larsson har varit den som med bravur skött klubbens ekonomi och även en hel del sysslor runt matcharrangemangen med mera. Rogers trevliga och glada bemötande har genom åren alltid glatt alla som någon gång besökt Valhalla vare sig det varit match eller inte. Men efter mycket slit och gott jobb så valde Roger att gå vidare med annat och istället är det nu Cecilia Westerlund som sköter hans arbete.
- Skillnaden är väl den att jag även kommer att assistera vår affärsutvecklingschef Peter Schramm på marknadssidan. När han är ute och säljer så ser jag till att allt fungerar på kontoret för att sedan ta hand om det som han kommer hem med. Jag kommer även att ha hand om försäljningen av årskort och medlemskap med mera.

När man pratar om idrottsklubbar idag så har ju många problem med ekonomin och det är en tuff bit att ta tag i. Hur tänker du kring det?
- Vi måste förstås vara noga med vad vi använder pengarna till och hålla nere kostnaderna. Vi måste hitta de små onödiga utgifterna. Jag ska vara en snåljåp helt enkelt, skrattar Cecilia.
Men hon blir snabbt allvarlig igen när Roger och hans arbetsinsats genom åren kommer på tal.
- Jag kommer att ha väldigt svårt att fylla tomrummet efter honom. Den saken är säker. Jag märker ju att han var väldigt omtyckt och gjort ett fantastiskt jobb. Men han har lovat att stötta mig i några månader… Men jag hoppas att han stöttar mig längre än så, ler hon och avslutar med att konstatera att hon ser fram emot att jobba i klubben med alla härliga människor som finns där.
- Jag tycker att det är ett jättehärligt gäng jag hamnat i och hoppas nu att det ska gå riktigt bra för klubben.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter