Ny holländsk landslagsspelare klar för KGFC

Kopparbergs/Göteborg FC har idag gjort klart med den 21-åriga holländska landslagsspelaren Lieke Martens.
Lieke Martens är visserligen bara 21 år men har redan hunnit med att spelat nästan 30 landskamper för det holländska landslaget. Hon är en mycket teknisk och snabb yttermittfältare och kommer närmast från spel i tyska ligalaget FCR Duisburg.
Martens var och besökte Göteborg under december men övergången har varit lite komplicerad eftersom hon hade kontrakt med FCR Duisburg som dragits med ekonomiska problem och nyligen slogs samman med herrklubben MSV Duisburg.
I Göteborg får hon nu spela tillsammans med bla. sina holländska landslagskollegor Manon Melis och Loes Geurts.
Vill du se Liekes bländande teknik så ta en titt på det här klippet :)
Välkommen Lieke!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter