Spelprogrammet för 2014 klart

Ska KGFC lyckas utmana Malmö om seriesegern 2014? Ska KGFC lyckas utmana Malmö om seriesegern 2014?

Det är dags att plocka fram kalendern och börja planera inför säsongen 2014. För nu är programmet för Damallsvenskan, åttondelsfinalen mot Linköping och träningsmatcherna spikat.
Nu är spelprogrammet för Damallsvenskan färdigställt från Svenska Fotbollförbundet. Dessutom kan du läsa mer om KGFCs träningsmatcher och när klubben ska spela i Svenska Cupen om du klickar HÄR eller på "matcher" under fliken "säsong" i menyn. Kopparbergs/Göteborg FC kommer dessutom att spela ett par matcher under det träningsläger som klubben kommer att åka på när de beger sig till Kanarieöarna mellan den 19-26 februari.
Första träningsmatchen för säsongen kommer att spelas mot de danska mästarinnorna Bröndby i Danmark den 31 januari. Det är nu också klart att premiären i Damallsvenskan kommer att spelas i Vittsjö mot Vittsjö GIK den 13 april klockan 14:00.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter