Missa inte Damallsvenskans julkalender

Du har väl noterat att Damallsvenskan har en alldeles egen julkalender? Om inte så ta en titt redan idag på vad det är som gäller. Den första luckan öppnas nu på söndag.
Missa inte när Damallsvenskans julkalender #gissafoten släpps den 1:e december på Instagram. Varje dag fram till och med julafton har Damallsvenskans följare chansen att vinna en utvald souvenir från en av klubbarna i Damallsvenskan.
Varje dag släpps en bild på en spelares fot som taggas med #gissafoten. Varje bild i julkalendern innebär en ny tävling med ny vinstchans. Det rätta svaret och vinnaren publiceras på Damallsvenskans konto på Instagram så snart en vinnare gissat rätt på spelarens namn. Vinnarna kontaktas via Instagram.
Hur du tävlar och mer information kring julkalendern hittar du HÄR.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter