Fyra nya spelare till KGFC

Kathlene Fernström, Loes Geurts och Manon Melis. Annica Sjölund saknas på bilden. Kathlene Fernström, Loes Geurts och Manon Melis. Annica Sjölund saknas på bilden.

På en presskonferens på Palace Göteborg presenterade Kopparbergs/Göteborg FC idag fyra nya spelare till säsongen 2014. Manon Melis (Ldb Malmö), Loes Geurts (Vittsjö GIK), Annica Sjölund (Jitex) och Kathlene Fernström (Jitex).
- Det känns förstås fantastiskt att kunna presentera de här nya spelarna, säger klubbens sportchef, Lasse Svensson. 
Lasse Svensson bekräftar att klubben inte legat på latsidan vad gäller att kunna bygga en riktigt slagkraftig trupp till kommande säsong.
- Efter att Stefan Rahn blev klar som ny tränare så har vi jobbat intensivt med att förstärka och se över truppen.
Tre av de fyra spelarna har sedan tidigare landslagsmeriter för sina respektive landslag och två av dem (Manon Melis och Loes Geurts) är etablerade spelare i det holländska landslaget.

- Det är mycket tillfälligheter att vi till nästa år har kontrakterat holländska spelare. Vi har sedan tidigare haft koll på just Holland och nu lyckades vi kontraktera två av deras landslagstjejer.
Tidigare Jitexspelaren Annica Sjölund är även hon en meriterad landslagsspelare då hon representerat det finska landslaget i mer än 60 matcher.

FAKTA
Manon Melis
Holland
27 år
Forward
Från LdB Malmö
101 A-landskamper (45 mål)

Loes Geurts
Holland
27 år
Målvakt
Från Vittsjö GIK
87 A-landskamper

Annica Sjölund
Finland
28 år
Forward
Från Jitex BK
64 A-landskamper (15 mål)

Kathlene Fernström
Sverige
27 år
Mittback
Från Jitex BK

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter