PRESSINBJUDAN!

Inför säsongen 2014 tar Kopparbergs/Göteborg FC ny sats och presenterar  flera nya spelare på en pressträff på Palace Göteborg fredagen den 15/11 kl 12:00.
Kopparbergs/Göteborg FC välkomnar representanter från media att delta på den pressträff klubben arrangerar i samband med presentationen av nya spelare. På pressträffen medverkar, förutom de nya spelarna, även ordförande Peter Bronsman (som berättar om klubbens framtidsvisioner), sportchef, Lasse Svensson och lagets nya tränare Stefan Rehn. Alla är givetvis tillgängliga för att svara på era frågor och funderingar. Det kommer också att ges gott om tid för alla närvarande journalister att prata och ställa frågor till de nya spelarna.

Vi bjuder även på kaffe, mackor och dricka!

Plats: Palace Göteborg, Brunnsparken (ingång via Södra Hamngatan 2)
Dag: 15 november 2014
Tid: Kl. 12:00
Varmt välkomna!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter