"Krisse" tog hem GT:s Kristallkula 2013

Efter att ha hållit flest nollor i Damallsvenskan och varit en starkt bidragande orsak till Sveriges framgångar under Dam-EM i sommar, så belönas Kopparbergs/Göteborg FCs målvakt Kristin Hammarström i år med GT:s Kristallkula.
"Härföraren från hemma-EM är Västsveriges bästa fotbollsspelare 2013 - och prisas med GT:s Kristallkulan", skriver GT på sin hemsida. Och det är väl bara att skriva under på att "Krisse" haft en fantastisk säsong mellan stolparna 2013.
- Jag glömmer aldrig det här året. Håret reser sig på armarna när jag tänker på hur det var att spela på ett fullsatt Gamla Ullevi. Det gulblå havet, trycket och stämningen, hur publiken bjöd upp. Det är svårslaget, säger Kristin till GT.
Kristin höll visserligen näst flest nollor i serien (åtta), men KGFC slutade ändå bara fyra, 22 poäng efter mästarlaget Malmö. Då känns det förstås extra kul att få ta emot GT:s Kristallkula för sina insatser 2013.
Kristin Hammarström är även nominerad till årets målvakt i Fotbollsgalan som äger rum i Globen i Stockholm på måndagskvällen.
Stort grattis "Krisse"!!!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter