Stefan Rehn klar som ny tränare i KGFC

Stefan Rehn ny tränare i KGFC. Stefan Rehn ny tränare i KGFC.

Efter en tids spekulationer är det nu helt klart att tidigare tränaren i Jitex, Stefan Rehn tar över som ny tränare i Kopparbergs/Göteborg FC efter Torbjörn Nilsson.
- Det ska bli jättekul. Om man tittar på vad klubben gjort det senaste 6-7 åren så  känns det här som en härlig utmaning, säger Rehn själv efter att ha skrivit på ett 3-årskontrakt med sin nya klubb.

Stefan Rehn lämnar alltså Jitex efter 2 år som huvudtränare och siktar nu in sig på att ta KGFC till nya höjder.
- Vi får en mycket meriterande och modern tränare som bland annat tränat IFK Göteborg och tagit dem till ett SM-guld. Nu hoppas vi att Stefan ska ta KGFC upp till toppen av damallsvenskan igen och därmed också öppna upp för ytterligare spel i Champions Leauge, vilket är vårt mål, säger KGFCs sportchef Lasse Svensson.

Stefan Rehn själv kan bara skriva under på Lasse Svenssons uttalande och har siktet inställt på att Kopparbergs/Göteborg FC åter ska bli ett topplag i damallsvenskan.
- Utmaningen blir att ta laget högt upp i tabellen igen. Laget är inte nöjda med var de är idag utan siktar förstås högre.
Stefan Rehn ser också en utvecklingspotential i det lag som finns och vill nu försöka att få ut det mesta av den truppen som finns idag samtidigt som han räknar med att det kommer att komma till nya spelare framöver.
- Det finns en jättefin stomme i laget redan idag som jag förstås vill utveckla ytterligare. Klart att vi vill ha in nya spelare också. Något vi tittar på förstås.
Han vill också passa på att tacka för tiden i Jitex och säger sig ha haft en fin tid i Mölndalslaget och hoppas att fans och folk i klubben förstår att han nu vill anta utmaningen i KGFC.
Stefan Rehn tar över som ny huvutränare den 1 november 2013.
Vi välkomnar Stefan till klubben och önskar honom och laget all lycka till i framtiden.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter