Marie Hammarström målskytt när KGFC ändå föll

Marie Hammartsöm KGFCs enda målskytt mot Tyresö. Marie Hammartsöm KGFCs enda målskytt mot Tyresö.

Marie Hammartsröm gav Kopparbergs/Göteborg FC ledningen borta mot Tyresö redan efter 6 minuters spel och den besvärande nollan i kolumnen var borta för KGFC. Men guldjagande Tyresö ville mer och kunde tillslut vända matchen och vinna med 4-1.
- Vi kunde haft ledningen med 2-0 men slarvade i slutet av helvleken och istället får de energi och gör sedan 2-1 på straff i inledningen av andra halvlek, sa tränare Torbjörn Nilsson efter matchen.
Spelmässigt var det en jämn match första 45 minuterna menade Torbjörn.
- Ja, Vi var jätteduktiga i första halvlek och det var jämnt. Kristin Hammarström räddade dessutom en straff också.

Men Tyresö gjorde 1-1 genom Christen Press innan halvleken var över och började andra halvlek med tryck mot KGFCs mål och fick i den 41:a matchminuten alltså en straff. En straff som Christen Press satte bakom "Krisse" i målet.
Även om KGFC hade chanser i andra halvleken och pressade på för en kvittering så lyckades man aldrig få in bollen. istället gjorde Marta 3-1 och Linda Sembrant fastställde slutresultatet till 4-1 i den 88:e matchminuten.
- Spelmässigt var det ett bra lag vi mötte och de har världsspelare på alla position. Men jag tycker vi gjorde en bra match och stod upp bra.
- Extra beröm till Olivia Schough som var mycket bra och gjorde nog sin bästa match för säsongen, avslutade Torbjörn och får nu istället fokusera på en avslutande seger hemma mot Sunnanå den 20 oktober.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter