Tre KGFC-spelare med i Pia Sundhages VM-kvlatrupp

Marie Hammarstöm en av tre KGFC-spelare i Pia Sundhages VM-kvaltrupp. Marie Hammarstöm en av tre KGFC-spelare i Pia Sundhages VM-kvaltrupp.

När förbundskapten Pia Sundhage idag presenterade truppen till de två VM-kvalmatcherna i slutet av oktober återfanns tre spelare från Kopparbergs/Göteborg FC. Kristin Hammarström, Marie Hammarström och Olivia Schough.
Även om många hoppats på att även Stina Segerström skulle få en plats igen så blev det inte så den här gången. Noterbart är att på frågan om vad Pia Sundhage själv såg för bilder framför sig från EM i somras svarade hon...
- En av bilderna är Marie Hammarströms distansskott i kvartsfinalen mot Island. Ett viktigt mål som utfördes på ett perfekt sätt.
Efter segern mot Polen i den första VM-kvalmatchen i gruppen väntar nu först Bosnien-Hercegovina på bortaplan den 26 oktober. Den 31 oktober är det så dag att återigen fylla Gamla Ullevi när Färöarna kommer på besök.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter