Torbjörn Nilsson lämna KGFC efter säsongen

Torbjörn Nilsson. Torbjörn Nilsson.

Efter 6 år väljer nu Torbjörn Nilsson att bryta sitt kontrakt och sluta som huvudtränare för Kopparbergs/Göteborg FC.
- Jag har varit i klubben i 6 år och jag tror att det kan vara bra med en ny tränare som kan komma in med nya ideér och ny kraft, säger Torbjörn själv.

Torbjörn Nilsson har under sina år som huvudtränare tagit klubben till oanade höjder med två andraplatser i Damallsvenskan, dubbla cupguld, seger u Supercupen och spel i Champions League. Själv vill han framhäva säsongen 2011 som något alldeles extra.
- Det var ett riktigt bra år med andraplatsen i Damallsvenskan, cupguld och  segern i försäsongsturneringen Weldtklasse. Vi hade en mycket sammansvetsad trupp som tyvärr splittrades en aning säsongen efteråt.
I år har inte laget lyckats prestera lika bra som förväntat och förlusten hemma mot Malmö med 0-5 fick Torbjörn att börja fundera.
- Luften gick ur mig lite där. Sedan hjälpte det inte att vi besegrade Örebro. Jag kände inom mig att energin började ta slut, funderar han.
Torbjörn Nilsson kommer att leda laget även under de två återstående matcherna i damallsvenskan innan han tackar för sig.
Kopparbergs/Göteborg FC vill passa på att tacka Torbjörn för 6 fantastiska år och önska honom stort lyckat till i framtiden.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter