Tidigt mål förstörde dagen för KGFC

Stina Segerström besviken över förlusten men ändå förhoppningsfull inför kommande matcher. Stina Segerström besviken över förlusten men ändå förhoppningsfull inför kommande matcher.

Trots en målchans för hemmalaget Kopparbergs/Göteborg FC alldeles i inledningen av matchen var det Vittsjö som i anfallet efteråt kunde göra matchens enda mål när gästernas Emma Sjödal hittade målet. Ett mål som skulle bli det enda i matchen trots ideliga försök från KGFC att kvittera.
- Det känns som vi inte har något flyt alls just nu, analyserade Stina segerström efter den fjärde matchen i rad för KGFC utan att göra mål. Vi försöker, vi mal på och vi gör vad vi kan. Men ibland så har man inte det där lilla flytet och det hänger förstås ihop med självförtroendet.
Även om Vittsjö skapade fler lägen i matchen så var det ändå hemmalaget som fram för allt i andra halvlek tog över initiativet och bestämde vad som hände ute på planen. Men bollen ville inte in. Inte ens när Marlene Sjöberg, helt på egen hand, sågade sig igenom hela Vitsjöförsvaret men slog bollen utanför.

- Man får se den här tunga perioden vi nu haft som en lärdom och titta framåt. Om jag ser tillbaka på min karriär under tidigare år så är det ju efter sådana här matcher som man lyfter sig. Vi är ett bra lag så jag tycker att vi förtjänar bättre än så här, menade Stina Segerström.
Efter halvtidsvilan kom ändå KGFC ut och verkligen försökte att få in en boll. Mer energi och fler chanser borde ha gett utdelning. Men nu blev det inte så.
- Vi gnällde inte i halvtid utan sa istället att vi skule gå ut med mer energi och upp med huvudet. Mycket handlar ändå att tro på det man gör och fortsätta att nöta.
Nu är det upp till bevis i nästa match istället när laget flyger upp till Umeå för bortamatch den 6 oktober.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter