Linköping för svåra

Fundersamma herrar på tränarbänken. Fundersamma herrar på tränarbänken.

Kopparbergs/Göteborg FC lyckades inte rubba Linköping på deras hemmaarena. Linköping vann tillslut matchen med 3-0 efter 1-0 i halvtid.
- Det var en ganska jämn match även om siffrorna säger något annat. Ändå vann de tillslut rättvist, tyckte tränare Torbjörn Nilsson efter matchen.

I och med förlust tappade nu dessvärre Göteborg mark även på tredjeplatsen i tabellen och är nu 4 poäng efter Linköping.
- Vi måste ändå satsa på att göra en bra avslutning på serien. Då känns det säkert lite bättre.
KGFC var nog så bra som sina motståndare i den första halvleken. Skillnaden var att Linköping var vassare i sina avslut och kunde efter en hörna i den 41:a minuten göra 1-0 genom Magdalena Ericsson. Ett resultat som stod sig halvleken ut.
- I halvlek snackade vi om att vi spelade rätt så bra och att vi skulle fortsätta på samma sätt. Men efter bara några minuter så tappade vi bollen på mitten och de kunde slå om och på ett friläge lobba bollen över Krisse i målet.

3-0 kom också på en omställning när KGFC gått ner på en trebckslinje och försökt pressa högt upp i banan. Ändå var det Göteborg som hade flest avslut då statistiken visade på 10 avslut för Linköping och 13 för KGFC.
- Nu har vi inte gjort något mål på tre matcher och det håller förstås inte, analyserade Torbjörn. Vi kommer inte riktigt till i avsluten just nu.
Kopparbergs/Göteborg FC får nu inrikta sig på att ta nya tag efter landslagsuppehållet när Vittsjö kommer på besök den 28 september.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter