Affärsnätverk

Alla företag vill givetvis växa och vara ledande i sina respektive branscher. Frågar man 100 stycken företagsledare idag, finns det nog ingen som kan säga ”nej” till att bli marknadsledande. Samma sak gäller inom idrotten, vilken klubb vill inte vara störst och mest framgångsrik.
Att idrotten och näringslivet har mycket gemensamt är inget nytt. Därför vill vi som klubb, vara med och samverka företagen och idrotten i Västsverige. Vi tror att man blir starkare och växer mer tillsammans, inte ensam.
Därför erbjuder vi nu ett unikt affärsnätverk, där företag kan delta tillsammans och utbyta kontakter och affärer. Här har ni som företag chansen att ”marknadsföra” just ert företag, och dela med er av er erfarenhet. I stället för att göra 20 kundbesök samlar vi alla under ett och samma tak, under trevliga och gemytliga former.
Max 2 representanter per företag gäller (första träffen) Därefter 1 representant/företag
För mer information kontakta vår affärsutvecklingschef, Peter Schramm på:
peter.schramm@goteborgfc.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter