Seger med 4-1 i cupen mot Kungsbacka

Jessica Landström tvåmålskytt när KGFC avancerade i Svenska Cupen. Jessica Landström tvåmålskytt när KGFC avancerade i Svenska Cupen.

Kopparbergs/Göteborg FC är vidare i Svenska Cupen efter en klar seger över division-1 laget Kungsbacka DFF med 4-1. Det i en match där Jessica Landström klev fram och nickade in två mål och Marie Hammarström svarade för två framspelningar.
KGFC fick relativt tidigt hål på Kungsbacka när Anita Asante efter 10 minuters spel hittade Cathrine Dyngvold som hittade målet. 8 minuter senare var det dags igen när Jessica Landström nickade in 2-0 på en hörna och redan då hade gästerna kopplat ett rejält grepp kring händelserna på Tingbergsvallen. Inga fler mål i första halvleken som dessvärre fick ett tråkigt slut då Beata Kollmats skadade sig illa då hon kolliderade med Kristin Hammarström i målet och fick föras iväg med ambulans.
Efter en längre paus än planerat kom ändå KGFC ut som ett samlat lag och kunde göra 3-0 genom Stina Segerström på pass från Marie Hammarström. Kungsbacka tilläts sedan reducera till 3-1 i den 62:a matchminuten innan Jessica Landström skrev in sig i målprotokollet igen när hon nickade in sitt andra mål för dagen på pass från Marie Hammarström.
En klar seger för KGFC som därmed är klara för avancemang i cupen. En cup som nu tar ledigt ända till början på 2014 då turneringen drar igång igen.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter