Sammansvetsning inför Malmömatchen

loading...

Som ett led i att bli en ännu tajtare grupp överraskade Torbjörn Nilsson och tränarstaben spelarna med en teambildningsdag där det gällde att samarbeta på bästa sätt för kunna att samla så många poäng som möjligt.
Kopparbergs/Göteborg FCs spelare laddade på ett speciellt sätt för att på så sätt kunna komma så väl förberedda och sammansvetsade som möjligt inför söndagens match mot Malmö hemma på Valhalla IP. Torbjörn Nilsson hade satt ihop en dag med teambuilding där laget delades upp i tre mindre lag som skulle lösa uppgifter för att på så sätt samla så många poäng som möjligt. Tjejerna gick in i uppgifterna med full kraft och vägrade vika ner sig. Det handlde om att lägga ett pussel, går över Mölndalsån på ett rep, laga mat, intervjua en kändis, leta reda på spårvagnen i Göteborg med Torbjörn Nilssons namn på, bada i räddningskårens pool m m.
Dagen avslutades med en sedvanlig fotbollstrräning där tjejerna gav intrycket av glädje, gemenskap och en tro på det man gör.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter