KGFC besökte Ung Cancer

loading...

Den 6 augusti besökte spelare och ledare i Kopparbergs/Göteborg FC organisationen Ung Cancer. Ett möte där Ung Cancer fick chansen att berätta om sitt arbete och samtidigt fick lära känna spelarna i laget bättre.
Ung Cancer är en ideell organisation som startade 2010 och jobbar idag både för unga vuxna som diagnostiserats med sjukdomen och för unga anhöriga. Ung Cancer har som uppgift att skapa mötesplatser, sprida information och vara de ungas röst både på individ- och gruppnivå. De arbetar för att de som drabbats av cancer inte bara ska överleva sin sjukdom utan även ha ett riktigt bra liv både under och efter sin sjukdomstid.
Förutom mötet och informationen KGFC och Ung Cancer emellan så fick tjejerna och ledarna i laget prova på att göra personligt desigande armband.
- Vi gjorde 268 st på 2 timmar och de sa att de får in ca 200 beställningar varje dag. Vi tog tid på Lollo hon gjorde en på 2 min 39 sek, berättade Johanna Almgen. 
Ett viktigt möte där båda parter såg ut att trivas riktigt "gött" tillsammans.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter