KGFC vände underläge till kryss mot Tyresö

Amanda Edgren målskytt mot Tyresö. Amanda Edgren målskytt mot Tyresö.

Kopparbergs/Göteborg FC lyckaders vända ett 0-2 underläge i en träningsmatch i Hjo mot Tyresö till 2-2 efter mål av Amanda Edgren och Jessica Landström i den andra halvleken. 2 mål som visade att KGFC blir att räkna med under hösten i både cup- och seriespel.
Det var Tyresö som hade med sig en ledning med 2-0 efter 2 mål av den tidigare KGFC-spelaren Christen Press. Amanda Edgren reducerade sedan tidigt i den andra halvleken framspelad av Jessica Landström. Edgren tackade för passningen när hon sedan i slutet av matchen slog ett perfekt inlägg som Landström höll sig framme på och nicka in kvitteringen. Både Tyresö och KGFC hade sina utländska EM-spelare med på planen. Däremot vilade alla svenska landslagspelare. Stort plus också till Louise Högrell som gjorde en mycket bra match i KGFCs mål.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter