Missa inte KGFC-dagen i Nordstan den 16 juli

Tisdag den 16 juli har du chansen att träffa våra dulktiga spelare på KGFC-dagen i Nordstan, utmana dem i bolltrixande, spela FIFA 2013, lyssna på spelarintervjuer och mycket annat. Dessutom har du chansen att vinna flera verkligt fina priser i de tävlingar vi kör under dagen.
Klockan 14:00 drar vi igång på scenen med intervjuer och presentationer av spelare och ledare i laget.Vill du passa på att köpa årskort inför kommande säsong, och dessutom ha chansen att vinna ”exklusiva” priser. Då skall ni ta chansen och besöka oss på Kopparbergs/Göteborg FC dagen i Nordstan.
Priser vi lottar ut är presentkort för resa (till ett värde av 10.000 sek), VIP biljetter (2 st) till Dam EM semifinalen i fotboll (Göteborg), hotellövernattning för 2 personer inklusive middag på Grand Hotell Opera, finalbiljetter 2 st till Dam EM finalen på Friends Arena mm.

Blir du medlem i klubben får du ett autografblock och givetvis är spelarna sugna på att skriva sina autografer till just dig.
Varför inte ta chansen att utmana tjejerna i bolltrixande. Lyckas du hålla bollen i luften längre än någon av spelarna belönas du med en jättepåse godis. Du kan även utmana spelarna eller dina kompisar i FIFA 2013, ta en klunk av världens godaste cider, lyssna på intervjuer mm från vår scen.
Vi tror att den här dagen kommer att bli något alldeles extra för både för dig som redan gilla Kopparbergs/Göteborg FC och för dig som ännu inte hunnit bekanta dig med Sveriges häftigaste damfotbollslag. Alla är välkomna stora som små…..

Varmt välkomna till Nordstan den 16 juli klockan 14:00 önskar vi på Kopparbergs/Göteborg FC!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter