Kållereds fotbollsskola fick fint besök

Torbjörn och spelrna svarar på frågor från ungdomarna på Kållereds fotbollsskola. Torbjörn och spelrna svarar på frågor från ungdomarna på Kållereds fotbollsskola.

Efter att ha gjort maxtester på sista träningspasset inför sommaruppehållet tog tränare Torbjörn Nilsson med sig några av spelarna till Kållereds fotbollsskola för att berätta mer om klubben och svara på frågor. Ett mycket uppskattat initiativ där det än en gång framgår vilka fina förebilder tjejerna är för sin sport.
Maxtestet var alltså avslutningen för spelarna innan de fick gå på sommarvila och ladda inför kommande Dam-EM. För några av dem fortsatte dock dagen vidare till Kållereds fotbollsskola och de 100 killar och tjejer som ivrigt väntat på att spelarna och Torbjörn skulle dyka upp.
Väl framme fick både Torbjörn, Jane, Johanna, Sara, Catrine och Amanda svara på frågor från de nyfikna ungdomarna som öste på bra med sina frågeställningar.

Alla som var med på fotbollslägret fick dessutom spelarnas autografer signerade på papper, armar, tröjor och byxor.
Även Skövde fick besök av KGFC-spelare i helgen. Tre av spelarna fick även de vara ambassadörer för sporten och svara på frågor från nyfikna unga spelare på fotbollsläger.
Två mycket uppskattade initiativ där det än en gång framgick hur uppskattade Kopparbergs/Göteborg FCs spelare och ledare är runt om i regionen.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter