Ändrad matchstart mot Kristianstad på lördag

Förra säsongen besegrade KGFC Kristianstad med 3-0 både i cupen och i Damallsvenskan. Låt oss hoppas på en repris ;) Förra säsongen besegrade KGFC Kristianstad med 3-0 både i cupen och i Damallsvenskan. Låt oss hoppas på en repris ;)

Matchen mot Kristianstad hemma på Valhalla på lördag är framflyttad två timmar och blåses nu istället igång kl 17:00 av domare Pernilla Larsson.

Mötet i den åttonde omgången av Damallsvenskan mellan Kopparbergs/Göteborg FC och Kristianstad skulle ha startat redan kl 15:00 men vissa omständigheter gör att matchen nu alltså drar igång kl 17:00 istället. Platsen är dock densamma, Valhalla IP. Med tanke på den fina prestationen i Örebro senast så hoppas laget på fullsatta läktare på lördag. För nu har jakten på topplagen i årets Damallsvenska startat på allvar.

Välkomna!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter