KGFC inleder samarbete med Göteborgs DFF

Utifrån att möjligheterna med utlåningsavtal och farmarlag försvann har KGFC nu inlett ett samarbete med den nya damföreningen Göteborgs DFF.

KGFC och GDFF har bl.a. anmält ett gemensamt lag till Västergötlands F19 serie där nu KGFC fått möjligheter genom dispens att använda spelare från A-truppen vilket gör att de spelare som är utanför den allsvenska startelvan kan få mer speltid.

Hur det framtida samarbetet kommer att utvecklas vidare är för tidigt att säga. Det har tidigare funnits idéer att anmäla ett gemensamt göteborgslag till F19-serien för elitlag och de tankarna finns fortfarande kvar.

Redan på torsdag den 9 maj spelar Kopparbergs GFC/GDFF mot Kindaholms FF i Mårdaklev och då kommer bla. Sara Lindén göra comeback efter sin korsbandsskada.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter