Inför Sunnanå

Johanna Almgren spelar från start igen. Johanna Almgren spelar från start igen.

Inför mötet mot Sunnanå är det en seger som räknas för Torbjörn Nilsson och hans lag för att haka på i toppen av tabellen.

- Vi måste börja ta mer än en poäng i matcherna nu för att inte tappa mark mot topplagen, resonerar Torbjörn inför matchen på Norrvalla IP.

Laget avslutade den sista träningen uppe i Skellefteå vid halvåtta-tiden på lördagkvällen och enligt Torbjörn såg allt bra ut.

- Träningen kändes bra och allt såg bra ut. Nu gäller det bara att göra det lika bra på matchen i morgon också.

Torbjörn väljer att matcha i stort sett samma lag som mot Jitex senast, men med den skillnaden att Johanna Almgren startar på sin ordinare högersida och Olivia Schough flyttar över på den vänstra. Det innebär att Marie Hammarström får börja matchen på bänken.

Startelvan

Kristin Hammarström

Marlene Sjöberg - Stina Segerström - Catrine Johansson - Camille Levin

Johanna Almgren - Anita Asante - Yael Averbuch - Olivia Schough

Jodie Taylor - Jessica Landström

 

Motståndarna

Klassiska damallsvenska Sunnanå är tillbaka i högsta serien igen. Laget har inlett serien med en förlust och en oavgjord match. Senast spelade man 1-1 mot Linköping. Då var det Matilda Rosqvist som i den 21:a matchminuten gjorde 1-0. Rosqvist tillsammans med Erika Nilsson-Waara kan nog komma att ställa till en del problem för motståndarna. Det är väl snarar i defensiven som årets upplaga av Sunnanå inte känns klara. Frågan är om nyförvärven Hanna Glas och walesiskan Carys Hawkins kan ändra på det? Landslagsmeriterade Carina Holmberg, som förväntas få dra ett tungt lass på mittfältet, är småskadad och är ett stort frågetecken för tränare Martti Tikkanen inför matchen.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter