Extra träningsmach på tisdag

Torbjörn Nilsson instruerar sina spelare inför den kommande matchen mot V Frölundas P16-lag. Torbjörn Nilsson instruerar sina spelare inför den kommande matchen mot V Frölundas P16-lag.

Kopparbergs/Göteborg FC kommer att spela en extra träningsmatch mot Västra Frölundas P16-lag på Valhalla nu på tisdag den 9 april . Allt för att komma så väl förberedda som möjligt inför den damallsvenska premiären hemma mot Linköping den 17 april.

Tränare Torbjörn Nilsson väljer att matcha sitt lag ännu en gång innan det är dags för premiären i damallsvenskan mot Linköping. För motståndet står Västar Frölundas P16-lag och matchen drar igång på Valhalla IP klockan 19:20. Det blir lagets sjunde träningsmatch och ytterligare en chans att få spela ihop truppen som ju nyligen vann Supercupfinalen mot Tyresö efter straffar. Lagom till matchen hinner också de spelare som just nu är ute med sina respektive landslag att komma tillbaka till Göteborg och vara med under matchen.

Varmt välkomna till Valhalla IP för att stötta dina favoriter KGFC på tisdag kl 19:20!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter