Stina Segerström tillbaka i landslaget

Stina Segerström tillbaka i landslaget. Stina Segerström tillbaka i landslaget.

Kopparbergs/Göteborg FCs mittback Stina Segerström får på nytt chansen i det svenska landslaget efter sin fina öppning på årets säsong. Stina som inte spelat i landslaget sedan i höstas blev blixtinkallad till landskampen mot Island på lördag av förbundskapten Pia Sundhage när Jessica Samuelsson tvingats tacka nej.

Stina, som själv stod och eldade skräp i en tunna ovetande om att hon skulle med den svenska truppen till landslagssamlingen, fick bråttom att packa ihop sina saker och följa med de övriga KGFC-spelarna Kristin Hammarström, Marie Hammarström, Olivia Schough och Johanna Almgren. Senast Stina spelade i landslaget var vid matchen mot Holland i september ifjol då hon kom in med 25 minuter kvar.

Matchen mot Island spelas kl 17 lördag den 6 april på Myresjöhus Arena.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter