Ta med laget till Valhalla och vinn en träning med Torbjörn

Torbjörn Nilsson ser fram emot att träna ett ungdomslag. Torbjörn Nilsson ser fram emot att träna ett ungdomslag.

Skulle inte du och ditt lag vilja bli tränade av Torbjörn Nilsson? Nu har du chansen. Ta med dig ditt lag på kvartsfinalen i Champions League på onsdag så kan hela laget vinna en exklusive fotbollsträning med Torbjörn Nilsson & Co.

Bara att se en kvartfinal i Champions League är fint i sig. Nu kan upplevelsen bli ännu större. Ta bara med ditt ungdomslag och se matchen mellan Kopparbergs/Göteborg FC och franska Juvisy på Valhalla IP nu på onsdag kl 19:15 för 300 Kr per lag. Då är ditt lag samtidigt med i lottdragningen där vinsten är en träning med Kopparbergs/Göteborg FC:s tränarteam med bla. Torbjörn Nilsson och Jane Törnqvist på Valhalla IP under juni månad. Alla ungdomslag som är på plats är automatiskt med i utlottningen.

 

kontakta klubben på: info@goteborgfc.se för mer information.

Missa inte det!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter