Tufft motstånd i sista träningsmatchen innan CL

Norge mot Norge när Cathrine Dyngvold (i mitten) ställs mot Lilleström. Norge mot Norge när Cathrine Dyngvold (i mitten) ställs mot Lilleström.

På lördag klockan 12:00 spelar Kopparbergs/Göteborg FC sin sista träningsmatch innan säsongen drar igång med Champions League mot franska Juvisy. För motståndet står de norska mästarinnorna Lilleström SK. Läge för revanch efter det Svenska snöpliga nederlaget mot Norge i bronsmatchen i Algarve Cup.

Kopparbergs/Göteborg FC har nu fått hem alla sina landslagsspelare och ska nu finslipa det sista innan det bär av till Frankrike och Champions Leaguekvartsfinalen mot Juvisy på onsdag. Inför den matchen får KGFC

ta sig an tuffast mjöliga motstånd då de norska mästarinnorna Lilleström kommer på besök. Ett lag med både norska, danska och kenyanska landslagsspelare.Lilleström har under försäsongen hunnit med att bland annat besegra Jitex i en träningsmatch med klara 3-0 och vill förstås slipa formen inför kommande seriespel på bästa tänkbara sätt.

Missa inte den här chansen att få se Kopparbergs/Göteborg FC ta sig an de norska mästarinnorna hemma på Valhalla IP.

 

Kopparbergs-Göteborg FC-Lilleström SK

Valhalla IP

kl 12:00

Välkomna!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter