Johanna Almgren från start mot USA

Johanna Almgren spelar från start i matchen mot USA. Johanna Almgren spelar från start i matchen mot USA.

Johanna Almgren som tidigare börjat på bänken får idag chansen att visa vad hon kan redan från start i matchen mot USA i eftermiddag. Kristin Hammarström vaktar även den här gången det svenska målet.

Matchen mot USA har varit uppskriven i flera dagar. Mycket beroende på att Pia Sundhage ställs mot det lag hon gjorde till OS-mästare både 2008 och 2012. Men det är också en viktig match i det avseendet att Kopparbergs/Götebor FCs fyra representanter i truppen har chansen att på allvar visa att de vill spela kommande EM i sommar. Johanna Almgren är för första gången i årets turnering med från start och Kristin Hammarström vaktar för tredje matchen i rad det svenska målet.

Marie Hammarström och Olivia Schough inleder på bänken, men har alla möjligheter att även de får speltid och visa sina kvaliteter med tanke på att det är tillåtet med 6 byten under matcherna i Algarve Cup.

Matchen direktsänds i Eurosport med start kl 16:00.

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter