Förlust mot LA Galaxy Boys

Förlust i den första matchen under träningslägret i USA. Förlust i den första matchen under träningslägret i USA.

Under regntunga skyar i Califonien så blev det förlust med 0-1 (0-1) för Kopparbergs/Göteborg FC mot LA Galaxy Boys i den första av två matcher under träningslägret.

Målet kom redan i den 6:e matchminuten efter ett inlägg som försvaret inte lyckades rensa undan. LA Galaxy var ett riktigt bra lag utan att för den skull skapa så värst myånga målchanser. Trots det ihärdiga regnandet under hela matchen lyckades bägge lagen bjuda på riktigt bra spel. KGFC höll i hop laget i försvarsspelet och

backlinjen spelade stabilt. Framåt skapade KGFC en del farligheter. Jessica Landström, Cathrine Dyngvold och Johanna Almgren var närmast att få hål på hemmalaget. Yael Averbuch var tillbaka på centrala mittfältet och styrde mycket av uppspelen tillsammans med Anita Asante. Nyss landslagsuttagna Olivia Schough har fått halsont och mittfältaren Anna Ahlstrand hade lite problem med ljumskarna och vilades därför.

 

Laget:

Kristin Hammarström

Marlene Sjöberg - Stina Segerström - Cathrine Johansson - Camille Levin.

Johanna Almgren - Anita Asante - Marie Hammarström - Jessica Landström - Amanda Edgren

(62 Cathrine Dyngvold)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter