Första rapporten från USA

KGFC har landat i USA. KGFC har landat i USA.

Lite trötta av den långa flygresan och dygnsomställningen genomförde KGFC sitt första träningspass i Los Angeles på söndagseftermiddagen, lokal tid.

Kopparbergs/Göteborg FC har landat i USA för sitt 12 dagar långa träningsläger. Solen skiner och temperaturen ligger mellan 17-25 grader. Idealiska förhållanden för fotboll med andra ord.

Det var fjorton spelare som körde för fullt inklusive Yael Averbuch som anslöt till laget på lördagskvällen. Johanna Almgren vilade eftersom hon har en infektion i ett sår i foten och äter antibiotika. Amanda Edgren har

problem med en häl och tränade själv med assistans av Jane Törnqvist och Sara Lindén rehabtränade själv både på gymmet och på planen. Före den första träningen blev undertecknad uppvaktad på födelsedagen (65 år) med skönsång av både spelare och ledare.Boendet på Marriott Newport Coast Villas är fantastiskt bra där vi själva sköter frukosten, men besöker olika restauranger vid övriga måltider.

Vi har blivit väldigt bra bemötta och har även fått jätte bra hjälp med planeringen av Camille Levins föräldrar som bor i närheten. När vi anlände på lördagskvällen hade de ordnat med mat och dryck. Söndagsförmiddagen använde vi till att hämta ut hyrbilar och att gemensamt storhandla till våra frukostmåltider.

/Lasse Svensson, sportchef

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter