Fyra spelare från KGFC i Pias trupp

Kristin Hammarström är en av tre målvakter som slåss om att få stå i mål under EM. Kristin Hammarström är en av tre målvakter som slåss om att få stå i mål under EM.

När förbundskapten Pia Sundhage idag tog ut truppen till det så kallade februarilägret återfanns fyra av Kopparbergs/Göteborg FCs spelare.

Kristin Hammarström, Marie Hammarström, Johanna Almgren och Olivia Schough fanns alla med på den lista över spelare som ska samlsa på Bosön i februari.

- Nu är jag nyfiken på vilka spelare som tänker ta nästa steg på det här lägret, Olivia Schough till exempel som har go speluppfattning, bra bollmottagning och gör andra bra, säger Sundhage i ett pressmeddelande. Vad gäller målvaktssysslan där ju Kristin Hammarström aspirerar på att få vara förstemålvakt måste fortfarande en del frågetecken rätas ut innan EM.

- Vi har fortfarande ingen förstamålvakt, utan det finns fortfarande alla möjligheter att visa sina framfötter. Framåt EM kommer vi att ha satt en uttalad förstamålvakt, men vi är inte där än, säger Sundhage.

Kör hårt tjejer!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter