Jessica landström klar för KGFC

Jessica Landström hoppas på många mål i sin nya klubb. Jessica Landström hoppas på många mål i sin nya klubb.

Knappt har 2013 inletts förrän Kopparbergs/Göteborg FC inleder sin offensiv inför den kommande säsongen. Klubben har skrivit ett kontrakt på 1 år med den 28-åriga landslagsanfallaren Jessica Landström.
Jessica landström är en anfallare av absolut högsta klass som ska hjälpa KGFC att fajtas om det damallsvenska guldet, ta laget vidare till att börja med till semifinal i Champions Leauge och försvara cupguldet. Jessica Landström återvände till

damallsvenskan i somras efter 2 år i Frankfrurt. Landström hann under sin korta tid i serien att göra 5 mål på 12 matcher för Djurgården. Nu tar hon nya tag med KGFC. Under Torbjörn Nilssons ledning och det övriga lagets stöttning ska hon förhoppningsvis utvecklas ännu mer i sitt spel och hjälpa klubben att ta många nya sköna poäng.
Välkommen till Göteborg Jessica :)

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter