1-0 mot Vittsjö och fyra i serien

Seger för Anna Ahlstrand och KGFC mot Vittsjö med 1-0. Seger för Anna Ahlstrand och KGFC mot Vittsjö med 1-0.

Kopparbergs/Göteborg FC hade mycket Champions Leaugetankar i huvudet men lyckades ändå vinna över säsongens succélag Vittsjö med matchens enda mål. Men det krävdes 81 minuter för att få hål på skånskorna.

KGFCs nya målskytt Yael Averbuch klev fram även den här matchen och kunde slå in Johanna Almgrens fina passning i mål och ge göteborgskorna segern. En skön avslutning på seriespelet även om laget hade tankar om en högre placering när Damallsvenskan drog igång i våras.

Matchen gick inte till historien som en av de mest välspelade eller mest spännande, men laget gjorde vad som krävdes av dem och tog med sig de viktiga 3 poängen hem till Göteborg igen. Med ett cupguld i bgaget och serien avslutad så kan nu tjejerna konsentrera sig fullt ut på säsongsavslutningen på onsdag när danska Fortuna Hjörring kommer på besök för Champions Leagurreturen.

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter