1-1 i Danmark

Yael Averbuch målskytt i Danmark. Yael Averbuch målskytt i Danmark.

På en regntung gräsmatta spelade Kopparbergs Göteborg FC 1-1 i den första åttondelsfinalen i Champions League mot danska Fortuna Hjörring. Det i en match där de båda lagen ägde en halvlek var.

Fortuna Hjörring var ett klart bättre lag än förra året lagen möttes i Champions League. Det visade de inte minst i den första halvleken som ändå slutade 0-0. Bättre spel från KGFC i den andra halvan. Lite typisk då att danskorna tog ledningen på sin hemmaplan med 1-0 i den 65:e matchminuten genom landslagsspelaren Nadia Nadim.

Göteborgs replik kom ändå snabbt och det var lagets amerikansk mittfältare Yael Averbuch som via en frispark kunde sätte det så viktiga 1-1 målet. Ett mål som gör att det känns lite fördel för KGFC inför returen på Valhalla på onsdag.

Senast lagen möttes på Valhalla vann KGFC med 3-2 och avancerade i turneringen.

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter