Inför Linköping

Anita Asante i vårens segermatch mot Linköping. Anita Asante i vårens segermatch mot Linköping.

Idag möter Kopparbergs/Göteborg FC Linköping på Folkungavallen i Linköping kl 16:00. Ett lag som KGFC brukar ha relativt lätt för.

 

Mötet hemma på Valhalla IP slutade med förkrossande 6-0 till KGFC efter bl a hattrick av Christen Press. Linköping motsvarade då inte alls förväntningarna i Damallsvenskan och spelet hackade rejält för östgötarna. Detta utnyttjade Göteborg skoningslöst och faktum var att Lisa Ek "sprätte" in den första bollen resdan efter 5 minuter.

 

Linköping är i dagsläget ett helt annat lag bara 2 poäng efter KGFC i tabellen och med 4 raka matcher bakom sig utan förlust. Den senaste förlusten kom borta mot topplaget Tyresö den 2 september. Men på de 4 senaste matcherna dagens lag drabbat samman har aldrig Linköping vunnit.
Vi hoppas den sviten håller i sig och önskar tjejerna lycka till i matchen mellan två formstarka lag. Tror ändå att KGFC drar det längsta strået och vinner :)
Go For It Girls!

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter