Bilder från matchen i Malmö

Anita asante i stilstudie Anna Ahlstrand tar i Beata Kollmats Anita Asante irriterad Yael Averbuch och KGFC på gång Anna Ahlstrand på väg framåt Jodie Taylor försöker nå bollen Kristin Hammarström hinner först på en boll Full satsning från Stina Segerström Jessica landström letar passningsalternativ Jodie Taylor lobbskjuter in 1-1 Jodie taylor firar målet Eleganten Anita Asante Kristin Hammarström på nytt först på bollen Lollo Högrell funderar kring matchen Marelen Sjöberg satsar allt Yael Averbuch med ful fokus på bollen Marlene Sjöberg på språng Nära mål när Malmös målvakt tappar bollen Yael Averbuch sparkar iväg bollen Olivia Schough med boll Stina Segerström slår undan både ben och boll för motståndarna Yael Averbuch glidtacklar Jodie taylor vill så gärna vara först på bollen Anita Asante Yael Averbuch i duell Marlene Sjöberg sträcker ut Yael Averbuch i nickduell

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter