27 härliga bilder från den härliga segern mot KDFF

Uppställning Anna Ahlstrand på väg framåt Jodie och Olivia jublar efter mål Catrine i närbild Catrine Johansson i duell Olivia jublar efter 2-1 Olivia S En jublande glad Olivia Schough efter sitt mål Jodie Taylor i luften Jodie Taylor Marie Hammarström sträcker fram det långa benet Marlene i kamp om bollen Jodie på språng Jodie på väg att göra mål Marlene Sjöberg stoppa Josefin Öqvists framfart Olivia Schough i duell med Hevig Lindahl Olivia tar i Sara Linden tillbaka i spel på valhalla igen Stina Segerström sträcker fram det långa benet Titta jag flyger Tittut! Säger Anna Tuff duell Yael Averbuch i tuff duell Yael Averbuch Marie Hammarströms segermål Marie jublar efter sitt mål Yael Averbuch i kamp om bollen

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter